Тайните на Космоса: Как да се възползваме от астрологичните цикли

Уъркшоп на Гал Сасон (18 май 2024)

Тайните на Космоса: Как да се възползваме от астрологичните цикли

Питали ли сте се защо някои периоди в живота ви изглеждат по-трудни и напрегнати, по-наситени с промени и предизвикателства? Най-вероятно сте чували за прословутото Сатурново завръщане, преживели сте „кризата на седмата година“ (квадратура на Сатурн) или пък сте станали свидетели на „ужасните две“ (завръщането на Марс) в живота на децата си. Добавете кризата на средната възраст, пубертета (опозиция на Сатурн), напрежението, което усещаме около рождената си дата (завръщането на Слънцето).
Тези периоди са не просто крайъгълни камъни в развитието. Те са арена на могъщи астрологични цикли, които чертаят пътя ни и влияят на целия ни земен път – от изграждането и израстването на личността ни до това как и какви важни решения вземаме.

Темата. Да разбулим тайните около космическите феномени, е не просто любопитно, а и ползотворно занимание. Уъркшопът ще ви предложи елегантни инструменти за уверено посрещане на предизвикателства, изискващи бързи и информирани решения.
Добрата новина е, че всеки цикъл, бил той прелом на 27–30 години, белязан от завръщането на Сатурн, интроспекция, подтикната от завръщането на Хирон, или бурна криза на средната възраст, провокирана от звездна буря, носи осезаеми възможности за еволюция и укрепване на силите.

Уъркшопът е полезен за всеки, който изпитва любопитство, желание и намерение да се възползва грамотно от силата на планетите, за да разгърне пълния си потенциал и да преуспее в жизненоважните области, като се запознае с проверени във времето практически похвати и стратегии.
Не са необходими предварителни познания в областта на астрологията.

Акценти и опорни точки • мощното влияние на Сатурновото завръщане и връзката му с „клуба на 27-годишните“ •  стратегии за управляване на Юпитеровата енергия за разширяване на възможностите и сполука • предизвикателствата на рождената дата и преобразуването им в сила за обновление • завръщането на Северния и Южния възел и неговите кармични уроци • техники за овладяването на лечебния потенциал на Хироновото завръщане • значението на астрологичните закономерности за житейските цикли, включително „кризата на седмата година“.

Практическа частМедитация за пътуване във времето „Да си върнем душата“. Ще се отправите на пътешествие до астрологичен цикъл, който е бил предизвикателство за вас, за да излекувате получената тогава травма. Това ще ви помогне отново да се обедините с изгубени аспекти на душата си.

Вече над 30 години Гал Сасон увлекателно съчетава анализа на явленията с препратки към историята, митологията и мистичните практики на различни народи, както и с примери от живота на прочути личности.

ПРОВЕЖДАНЕ НА УЪРКШОПА. 18 май 2024, събота, 10.00 – 13.00 и 14.30 – 16.30 часà; Български културен център, ул. „Веслец“ 13. Осигурен е превод.

Вход: 150 лв.

Билети: EPAYGO, касите на EasyPay и Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15
При въпроси, свързани с плащането: Методи Атанасов, тел.: 0898 684 890, e-mail: markеting@kibea.net

Информация за уъркшопа: Валентина Митанкина, тел.: 0898 651 046, e-mail: bookstore@kibea.net

ИСКАМ БИЛЕТ за уъркшопа

Комбиниран билет за трите събития: 210 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ

Към семинара „Свещени пространства и астрокартография: Как да откриете мястото си на планетата и да превърнете дома си в храм“
Към семинара „Освободете преобразяващата сила на своя елемент с помощта на астрологията, кабала и таро“