Освободете преобразяващата сила на своя елемент с помощта на астрологията, кабала и таро

Мистичната енергия на водата, въздуха, огъня, земята и трансформирането на човека. Семинар на Гал Сасон (17 май 2024)

Освободете преобразяващата сила на своя елемент с помощта на астрологията, кабала и таро

Нов портал към самопознанието и личната сила отваря Гал Сасон с премиерния си семинар. Във фокуса му е преобразяването на човека чрез мистичните сили на четирите първични стихии вода, въздух, огън и земя. Също като четирите букви в „текста“ на ДНК и свещената тетраграма на кабала, те пазят тайните на самата тъкан на Вселената.

Водата е субстанцията на емоцията; въздухът – дъхът на разума; огънят – искрата на действието; земята – заземяващата сила на материалната сфера. Като опознаем своя елемент и впрегнем грамотно потенциала му за духовно пробуждане, ще направим сериозна крачка към постигането на благополучие, крепко здраве и хармонични взаимоотношения.

Целите на семинара. Познанието за древната мъдрост на стихиите и за начините да използвате преобразяващата им сила ще ви помогне:

  • Да откриете своята стихия: какви тайни крие наталната ви карта и кой е водещият ви елемент. Това фундаментално прозрение е ключ към личната сила и потенциал.
  • Да влезете в ролята на духовни алхимици, като се учите как деликатно, но изкусно да балансирате четирите елемента. Тази стъпка има силата да преобрази из основи съществуванието ви.

Практическата част е подчинена на двете цели по-горе.

  • Насочените медитации ще ви сближат с енергиите на четирите елемента, за да изградите дълбока духовна връзка със силите на сътворението.
  • Ритуали и символи: изследвайте свещените ритуали и символи, свързани с различните елементи, за да се потопите в древната мъдрост и да укрепите връзката си с природата.
  • Пазители на стихиите в таро: как 16-те кралски карти на таро ще ви помогнат да призовавате пазителите на портите към различните модалности на стихиите.

Вече над 30 години Гал Сасон увлекателно съчетава анализа на явленията с препратки към историята, митологията и мистичните практики на различни народи, както и с примери от живота на прочути личности.

Преди семинара

На всички, които биха искали да задълбочат връзката си с елементите, препоръчваме да се потопят в мистичния свят на „Аватар: Последният повелител на въздуха“. Дали ще изберете впечатляващата адаптация на Netflix от 2024 година, или любимия сериал на Nickelodeon от 2005 година, епичните разкази за овладяването на стихиите ще ви настроят на необходимата вълна.

Пробуждането на стихиите започва сега. Ще отвърнете ли на техния зов?

***

ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРА. 17 май 2024, петък, 18.30 – 20.30 часà
Български културен център, ул. „Веслец“ 13. Осигурен е превод.

Вход: 60 лв.

Билети: EPAYGO, касите на EasyPay и Фирмена книжарница КИБЕА, София, ул. „Хан Крум“ 15
При въпроси, свързани с плащането: Методи Атанасов, тел.: 0898 684 890, e-mail: marketing@kibea.net

Информация за семинара: Валентина Митанкина, тел.: 0898 651 046, e-mail: bookstore@kibea.net

ИСКАМ БИЛЕТ за семинара

Комбиниран билет за трите събития: 210 лв.
ИСКАМ КОМБИНИРАН БИЛЕТ

Към уъркшопа „Тайните на Космоса: Как да се възползваме от астрологичните цикли“
Към семинара „Свещени пространства и астрокартография: Как да откриете мястото си на планетата и да превърнете дома си в храм“